Aanleg Internationaal Park gaat niet door!

3032220

Lees meer op Omroepwest.nl

We zijn TROTS op alle Hagenaars die vrienden bleken van de Scheveningse bosjes, Waterpartij en Westbroekpark. We zijn heel blij dat de doelstelling is gehaald die onze communty zich vanaf de eerste dag heeft gesteld: Toi van Gelder schreef dat dit ambitiedocument voor een Internationaal Park van tafel moest. En zo geschiedde.

We willen vanaf deze plek heel veel mensen bedanken die mét de facebookpagina hebben geholpen, met het opmaken en drukken van 12.000 (!) nieuwjaarskaarten voor raadsleden.

Dank vooral aan de tientallen Hagenaars die al die kaarten hebben verspreid en uitgezet, die ze hebben verstuurd en dank aan de groep deskundigen die mét de Facebookgroep en SOS Den Haag een ‘alternatief plan’ hebben opgesteld. Met waardevolle informatie over planten, vogels, ruiters, trams, binnenduinen en bomen.

Dank aan de mensen van en rond de AVN die destijds het gebied op een beter begrip hebben gebracht.
Dank aan Enny Kleikamp voor adviezen, dank aan Nico Schouten voor het opzetten van deze fijne website.

Dank aan de STOP INTERNATIONAAL PARK groep die met een geweldig ontvangen petitie op de proppen kwam en begin januari een sterk bezochte demonstratie organiseerde. Dank aan het rondleiden van al die Hagenaars, raadsleden en deskundigen Maurits Burgers, Chris Schram, Marius Kolff en Ellis Postma.

Dank tenslotte aan de ijver waarmee meer dan 3000 Hagenaars een zienswijze hebben opgeschreven over dat Internationaal Park. Brieven met goede herinneringen, actuele weetjes, brieven over liefde voor en troost van de natuur zo voor het grijpen middenin onze stad. Brieven tenslotte over wijs besturen, een mozaïek van groen en over zorg, aandacht en onderhoud dat dat groen van ons vraagt.

Dankje, Toi van Gelder!

 

LEES DE BRIEF VAN WETHOUDER REVIS

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *